Lammets måltid : mässan som himlen på jorden

Lammets måltid : mässan som himlen på jorden
Antal sidor:
160
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789186428914
Utgivningsdatum:
2003-06-01
Förlag:

Denna märkliga bok handlar om sambanden mellan Uppenbarelseboken och Mässan. Lammets måltid - Mässan som himlen på jorden sammanför flera olika andliga sanningar som var och en är viktiga för en bekännande kristen. Sanningar som, ytligt sett, inte verkar ha något med varandra att göra: världens undergång och den dagliga Mässan; Apokalypsen och Herrens måltid; Jesu återkomst och vardagslivets enformighet. Sambanden mellan dessa andliga sanningar är inte någon nyupptäckt, redan östkyrkans fäder från 100-talet och 500 år framåt gjorde denna eskatologiska tolkning. Scott Hahn presenterar i Lammets måltid - Mässan som himlen på jorden denna kunskap på nytt. Hans framställning är på en gång engagerad, kunnig, djupt andlig och närmast underhållande. Mässan är en oändligt rik verklighet. Det finns lika många vägar att teologiskt närma sig den som det finns till mysteriet kring Kristus själv. Det eskatologiska tillvägagångssättet som används i denna bok är ett av de mest intressanta och fruktbara.

Köp boken Lammets måltid : mässan som himlen på jorden av Scott Hahn (ISBN 9789186428914) hos Adlibris. Det slaktade Lammets måltid,. Lammets måltid : mässan som himlen på jorden Scott Hahn 197 kr. Lammets måltid : mässan som himlen på jorden Den hellige Messe Den Heliga Mässan. Uppenbarelseboken och Mässan: världens undergång och den dagliga Mässan, Apokalypsen och Herrens måltid,.

Encuentra Lammets måltid : mässan som himlen på jorden de Scott Hahn, Håkan Hammarén (ISBN: 9789186428914) en Amazon.

himlen sammansmälts med jorden och denna himmelska lek kan. br: confira as ofertas para livros em inglês e importados Translated Books.

Den o ”lammets måltid. Lammets måltid : mässan som himlen på jorden av Hahn, Scott: Denna märkliga bok handlar om sambanden mellan Uppenbarelseboken och Mässan.