Sticka : egna modeller och fler detaljer

Sticka : egna modeller och fler detaljer
Antal sidor:
183
Upplaga:
1
Författare:
ISBN:
9789187471056
Utgivningsdatum:
2016-09-15

STICKA Egna modeller och fler detaljer är en bok som uppmuntrar skaparglädjen. Har du en grundmodell du trivs med kan du variera den i det oändliga med olika uppläggningar, kanter, sticktekniker och garn. Vill du utveckla plagget vidare kan du leka med olika typer av ärmar och kragar, eller varför inte förvandla tröjan till en kofta och pröva att sticka fickor och knapphål? Vill du sticka plagget på rundsticka? Här får du veta hur du ska göra när du sätter saxen i det stickade.

I boken finns en grundmodell som lätt kan anpassas till olika storlekar, men du får också lära dig att skapa ett plagg utifrån egna specifika mått och göra en stick-beskrivning. Boken innehåller 20 stickade exempel det är tröjor, västar och koftor som är tänkta att inspirera och illustrera speciella moment och tekniker. Du hittar även en lättillgänglig materiallära där du kan läsa om allt från ull till akryl, och lära dig vad du måste tänka på när du väljer garn till din tröja eller vill byta till ett annat garn i en befintlig stickbeskrivning.

Det här är andra boken i en serie där monteringens mästare Ulla Engquist delar med sig av sitt kunnande. Den vänder sig till dig som tycker om att sticka och som nu vill gå vidare genom att utforma egna modeller och lära dig sticka mer avancerade detaljer.

Passar kök, badrum och garderober. Sätta fast vingen med krokar… Välj upplösning på webbläsaren med tangent Ctrl /+ eller -, vissa läsare väljer standard upplösning med Ctrl och noll… Bäst i test: LG OLED55B7V. Hos oss hittar du främst naturmaterial och modeller som lockar både nybörjare och avancerade. Funktionella detaljer i köket. Konstprojektet handlar om att uppmärksamma och undersöka den kunskap som krävs för att skapa kläder. 13-05-2013 Uppföljning om ContainerRally och Norrlandsimporten AB. Alla har testats på flera gräsmattor med olika underlag. De senaste veckorna efter jag skrivit artikeln som du kan läsa här nedan, har ContainerRally. Jag rekommenderar det.