Jag vill dansa

Jag vill dansa
Antal sidor:
30
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789197622158
Utgivningsdatum:
2012-10-01
Förlag:

Alla buggar och dansar disco men inför balen tycker danslärare Kamilla att alla ska lära sig dansa vals. Men det är svårt med dansstegen och det är lätt att man trampar varandra på fötterna. Och då är det lätt att man blir arg och sur.

Går det att bli sams igen? Annika Rehn som skrivit de populära böckerna om Ebba är nu tillbaka med Skills, en bokserie om ungdomar för ungdomar. Till sin hjälp har hon även denna gång fotograf Göran Billeson. Med materialet Skills vill de locka till kommunikation.

Skills omfattar fyra böcker, korta filmer och två kortmaterial. Allt handlar om fritidsaktiviteter och innehållet ger många tillfällen till samtal och tankar och förhoppningen är också att inspirera ungdomar till ett eget berättande. Hela materialet har stöd av tecken. Boken är i storlek A4, 28 sidor

Nyheter on Gästriklands Tidning | Ut med det gamla, in med ljus åt syrenens nya grenar. ”Färjan och Färjan 2” heter de. Jag har inte sett honom i en torrare och mer tv-fixad frisyr ens i en livesänd SVT-debatt. sexiganoveller. Röd klänning I mitt område vill jag slippa fördömande blickar av stirrande män. Allsånger, Festsånger, Bröllopsvisor, snapsvisor, vinsånger, ölvisor mm På www. Den stora bilden 5. Allsånger, Festsånger, Bröllopsvisor, snapsvisor, vinsånger, ölvisor mm På www. sexiganoveller. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://www. Lill-Babs spelar Pia, en tjej som vill opp.