Meningen med hela skiten

Meningen med hela skiten
Antal sidor:
343
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789187419355
Utgivningsdatum:
2014-05-09
Förlag:

En fredag i november, några månader före sin 25-årsdag, vaknar copywritern Nina med två guldstatyetter hemma i sovrummet. Reklambyrån hon sitter i ledningsgruppen för har på en stor gala kvällen före sopat banan med konkurrenterna och Nina har i högsta grad bidragit till succén. Ett år senare står hon framför ett apoteksfönster med mascara rinnande nerför kinderna och vill inte gå in. På receptet hon håller i handen står det 2 tabl dagl mot utmattningsdepression. Hur kunde det gå så här? Och vad händer nu? Meningen med hela skiten handlar om en person och en generation som inte riktigt får ihop sina arbetsliv. En generation som hastar fram utan att ha en chans att hinna tänka på de viktiga frågorna: Är det här vad jag borde göra? Vad har jag valt och valt bort? Vad är framgång egentligen, och vad ska det vara bra för? Och en person som fattat alla dåliga beslut man kan fatta, men som blev helt okej ändå: Flytten till New York, prestigefulla uppdrag och nyfunna vänner som när allting brister kommer över med kexchoklad mitt i natten. Det är en berättelse för dig som känner att livet bara spinner på utan att du hinner med. Som ibland undrar varför du går upp på morgonen. Och som vill komma lite närmare själva poängen att hitta meningen med hela skiten. Nina Åkestam är idag reklamforskare, föreläsare och skribent. Hon har sin bas på Handelshögskolan i Stockholm.

Välj mellan över 7000 olika artiklar - för både henne, honom och par. Tiff i TopGear testar kursstabiliteten hos XM med Hydractive-system.

Nästan hela Sverige. Att få bli tagen i alla hål med stora kukar. Är inne på vecka nr 2 och har sen en vecka tillbaka kommit upp i rätt dos. Historik: Allt sedan slutet av femtiotalet, då de första raggarna dök upp, skapade den bilburna ungdomen ständigt rubriker med sitt vilda leverne.

Jag har inte använt mig av sertralin länge alls. Hej jag håller med Linnea.

Karin Björkegren Jones Okategoriserade 2 Comments. 2018-05-05 Kritik kommer från allt fler håll när det gäller Riksbankens extrema lågräntelinje mitt i … 4 maj, 2018 du är frisk.