Samlade svenska kulter : skräckberättelser

Samlade svenska kulter : skräckberättelser
Antal sidor:
541
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789187222412
Utgivningsdatum:
2017-10-02
Förlag:

Samlade svenska kulter samlar bilder från ett land ganska likt det vi lever i. Men i Fagers Sverige lurar namnlösa fasor i skuggorna, och häxor, magi och monster finns precis bakom knuten. I denna numera klassiska samling skräckberättelser framträder en värld som är erotisk och våldsam, skrämmande och sagolik, realistisk och gripande. Den klamrar sig fast efter läsningens slut och släpper inte taget.

Som all stor litteratur förändrar den rentav, om så bara litegrann, läsarens sätt att se. Samlade svenska kulter gavs ut första gången år 2011 och tillhör, jämte John Ajvide Lindqvists Låt den rätte komma in, de centrala verken i den samtida svenska skräckgenren.

Sagt om Samlade svenska kulter: »Sällan har jag stött på en debutant med så mycket att säga, så mycket att diskutera och leka med.

Hos Fager hittar man den där kombinationen mellan svartvit dokumentärrealism och hejdlöst effektsökeri som blir en så lyckad dekokt när den skakas ordentligt.« Jonas Thente, DN »Sjukt, onaturligt, perverst, men samtidigt väldigt mänskligt.« Bibliophilia

Samlade svenska kulter är ett antal berättelser som alla är pusselbitar i en stor helhet. Gör en bra affär på Samlade svenska kulter: skräckberättelser (Inbunden, 2017) Lägst pris just nu 157 kr bland 6 st butiker. I denna numera klassiska samling skräckberättelser framträder en värld som är erotisk och våldsam, skrämmande. Finns i lager. Författaren Anders Fager, med böcker som Samlade svenska kulter och Kaknäs sista band på sin cv,. Legg i. Tagg: Samlade svenska kulter. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Yog-Sothoth är en yttre gud (Outer God) i Cthulhu-mytologin. novellsamling Samlade svenska kulter: skräckberättelser.