Skapa balans i livet och må bra!

Skapa balans i livet och må bra!
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789174830224
Utgivningsdatum:
2011-09-26
Förlag:

Övningar för minskad stress och en lugnare vardag. Stressiga arbetsdagar, orimliga krav, känslor av otillräcklighet, skuld och rädsla - allt detta skapar en inre oro som gör att vi mår sämre och blir mindre effektiva i allt vi gör - på jobbet och i hemmet. För att må bra behöver vi ibland gå ner i varv, landa i oss själva och lyssna till den inre rösten. Denna cd-bok innehåller övningar som hjälper dig att undvika stressen och återfinna lugnet och glädjen i vardagen. De visar hur du släpper arbetsdagen när du går hem, hur du undviker onödigt ältande, hur du lär dig att säga nej och hur du skapar balans i din vardag genom att sätta upp konkreta målbilder.

I takt med att stressen och oron försvinner öppnas portarna till de positiva krafterna inom dig; till glädjen, lusten och kreativiteten.

Spårvagnen passerade Avenyn och vi log unisont mot livet för en stund. ”Vi mår båda mycket bättre. ”Vi mår båda mycket bättre. Hormoner har visat sig påverka de flesta. Virkat, stickat, inredning, tre katter och hunden Åskar Bra för. Av olika analyser får du svaren, och vi kan hjälpa dig med din. För att en planta ska må bra behöver den ha ett välmående rotsystem. För att vi ska må bra behöver vi vårda våra rötter.

För att en planta ska må bra behöver den ha ett välmående rotsystem. Av olika analyser får du svaren, och vi kan hjälpa dig med din. Virkat, stickat, inredning, tre katter och hunden Åskar 08/11/2012 · Välkommen till Skapa och Inreda.