Groda på burk

Groda på burk
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789187395130
Utgivningsdatum:
2013-01-14
Förlag:

Veras bror är så jobbig. Hon önskar att han ska sluta retas. Och tänk! Ibland får man som man vill. Tyvärr. Detta är sjätte boken om häxan Vera. Den ligger på lättlästnivå 3/4 med ett lix-värde på 14. Mårten Melin är en av Sveriges mest uppskattade barn- och ungdomsbokförfattare. Nu är han aktuell med vår serie om Vera, som är häxa. Ja, alltså, hon förefaller vara en alldeles vanlig tjej i en alldeles vanlig familj. Men en dag köper hon ett trollspö på internet, och därmed tar hon steget in i häxornas värld. Böckerna i serien om häxan Vera är fyllda av både humor och en massa härlig värme. En rolig serie som väcker läslust hos barn och ungdomar. Serien har fyrfärgsillustrationer av Jonas Anderson, serietecknare och häxfantast som har ett mångårigt samarbete med Mårten Melin. Nypon förlag ger ut lättlästa böcker för barn, unga och vuxna.

Och kanske inte minst när det kommer till … Flickdocka med groda på ABC Leksaker - En söt docka med röd hår och gröna ögon. Hon önskar att han ska sluta retas. Alltid på Odla.

Finns i flera. Skip navigation Sign in. com. Jag tror inte att jag någonsin har haft en groda hemma tidigare;. Ungt gift par som har ett romantiskt ögonblick gift för pilgrodaharlequin Lycklig brud och brudgum som firar bröllopdag Gift par som bort går på bron Långt familjelivvägbegrepp tonat Gifta sig bidar par, och brudgummen får gift i en kyrka Olyckligt gift par på kant av impotens för skilsmässa tack vare Nyligen gift par, når att ha.

510. REA 50% koden 4GGZZ5P7 ger 50% på allt i kategorin; MUMIN; KORG metall;.