Den mörka hemligheten

Den mörka hemligheten
Antal sidor:
157
Upplaga:
1
Kategori:
ISBN:
9789127131699
Utgivningsdatum:
2011-09-17

Den mörka hemligheten tar vid där Hemligheten slutade genom att behandla den anknytningstyp som utelämnades i första boken den desorganiserade anknytningen. Boken vänder sig till alla som märker att det är något som inte stämmer när de försöker skapa, eller leva i, nära relationer. Men också till alla vars förflutna på andra sätt hindrar dem från att leva det liv de vill leva. Den desorganiserade anknytningen kan uppstå när vi utsätts för separationer eller kärlekslös behandling under uppväxten. Även sådana tidiga händelser som vi själva betraktar som bagateller, eller som vi glömt bort, kan ha inneburit ett trauma som utan att vi vet om det styr hur vårt vuxenliv gestaltar sig. Resultatet kan bli relationsproblem i vuxenlivet, oförklarlig fysisk smärta, sömnproblem, stora humörsvängningar och ibland också en drift att arbeta extremt hårt. Hemligheten bakom en lysande karriär är inte så sällan ett sargat känsloliv. Den mörka hemligheten visar hur vi kan lämna det förflutna bakom oss och skapa ett tryggare liv. Som biblioterapi kan du läsa Den mörka hemligheten av Dan Josefsson och Egil Linge. Boken förklarar på ett pedagogiskt sätt hur en otrygg barndom kan prägla våra beteendemönster och relationer som vuxna. Den erbjuder också olika effektiva verktyg för att bryta de gamla och överinlärda mönstren. Liria Ortiz, Dagens Nyheter Både Hemligheten och Den mörka hemligheten ger hopp och tröst och handfast hjälp till självhjälp för en positiv personlig utveckling i livet som vuxen. Inger Hammar, Gotlands Allehanda Nu kommer Den mörka hemligheten om när anknytningen störs av ett trauma och blir desorganiserad. Exempelvis humörsvängningar, oförklarlig smärta, sömn- och relationsproblem kan bero på detta. Och vi begriper vad han skriver! Thomas Böhm, M-magasin

Den som formar sitt liv till en lovsång till Skaparen över all hans … FEL P P-AUTOMATEN. Den efterlängtade uppföljaren till Hemligheten är Egils och Dans senaste bok Den mörka hemligheten som kom ut 2011.

3210. Läs Sveriges bästa nöjessajt. Och nä, isfolket vill jag inte låna. Bra sorterat med serierna. Men bakom den senaste trenden gömmer sig djurplågeri. Den finns överallt.