Polis mördad

Polis mördad
Antal sidor:
223
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789198351194
Utgivningsdatum:
2016-08-04

Polisassistent Bengt Rost rekryteras till NOA av Stig Alm för att spana på utpressare. När en pensionerad poliskommissarie och hans hustru mördas i sina sängar blir uppdraget ett annat och fler liv står på spel. Polis mördad är den tredje delen av trilogin Stig Alm tar fallet. Du är grym på att författa, inga lösa trådar, bra gestaltningar och lättläst, tydligt språk! (korrekturläsare 1) Din text är väldigt lättläst och imponerande välskriven (korrekturläsare 2) En väl hopknuten och spännande historia (korrekturläsare 3) Välskrivet och ambitiöst (förlagsredaktör)

– H Att vi lägger ut namnen beror på att personuppgifter och bilder redan spridits till allmänheten av POLIS. Mord särskiljs oftast från andra typer av dödande, såsom former där uppsåt inte existerar. Brandbilen som försvann 1993 En hyresfastighet som är under polis bevakning exploderar och tre människor mister livet.

– H Att vi lägger ut namnen beror på att personuppgifter och bilder redan spridits till allmänheten av POLIS. I de 34 senaste filmerna (uppdelat på fem omgångar) har Peter Haber gestaltat Martin Beck och Mikael Persbrandt Gunvald Larsson (31 filmer). Gustav Wiklund, Director: Exponerad. Mord särskiljs oftast från andra typer av dödande, såsom former där uppsåt inte existerar. Mannen hittades död i ett villaområde i Tumba på måndagseftermiddagen. Mannen hittades död i ett villaområde i Tumba på måndagseftermiddagen. Brandbilen som försvann 1993 En hyresfastighet som är under polis bevakning exploderar och tre människor mister livet. I slutet skrev hon inte bara för sig själv – utan riktade sig även till de som skulle läsa texterna om hon blev mördad.