Innan ankorna drunknar

Innan ankorna drunknar
Antal sidor:
207
Upplaga:
1
Författare:
ISBN:
9789188265630
Utgivningsdatum:
2017-04-25
Förlag:

En råhet som jag bara har sett glimtar av tidigare sveper över dig som rinnande stål, tar över hela din person. Vi delar inga drömmar längre, sover långt ifrån varandra. Hela tillvaron är som att andas genom ett sugrör. 18-åriga Zandra vill göra misstag med flit. Så att hon har något att skriva dikter om sen.

När hon på planet till New York träffar Oliver verkar han först vara det perfekta misstaget att göra. Men allt blir fel. Zandra får svårt att koncentrera sig på annat än att få pojkvännen Johannes att förlåta henne och på sina feta lår. Kläderna blir snabbt för stora, huden känns genomskinlig och nyckelbenen vassa. I övrigt läser hon Pro-Ana-bloggen Happyandskinny och suger i sig thinspiration. Men trots att vågens siffror klättrar nedåt känner sig hon sig tjock i själen. Under sommaren praktiserar Zandra som fotograf på en tidningsredaktion i en mindre ort utanför Linköping. Där träffar hon småbarnsmamman Tanja som bara tänker på politik, sin exman Julian och att få många lajks på Facebook. Johannes spelar mest datorspel och äter nudlar. Och i bakgrunden lurar Oliver

I denna artikel försöker vi ge lite tips och råd till dig. Att sätta en bok, dvs formge inlagan till boken, är något som många egenutgivare vill göra själva. Att sätta en bok, dvs formge inlagan till boken, är något som många egenutgivare vill göra själva. Att sätta en bok, dvs formge inlagan till boken, är något som många egenutgivare vill göra själva. Att sätta en bok, dvs formge inlagan till boken, är något som många egenutgivare vill göra själva. I denna artikel försöker vi ge lite tips och råd till dig. I denna artikel försöker vi ge lite tips och råd till dig. I denna artikel försöker vi ge lite tips och råd till dig. Att sätta en bok, dvs formge inlagan till boken, är något som många egenutgivare vill göra själva. Att sätta en bok, dvs formge inlagan till boken, är något som många egenutgivare vill göra själva.