Bänkad

Bänkad
Upplaga:
1
Författare:
ISBN:
9789129696929
Utgivningsdatum:
2015-09-01

Sebastian går i nian. I hans liv har fotbollen alltid stått i centrum. På träningarna finns gemenskap och Karsten, tränaren som vägrar nivåindelningar och elitsatsningar. Men sammanhållningen i laget börjar krackelera när Janne och hans son Ethan dyker upp. Det tvivel som gror inom Sebastian växer sig starkare, vem är han utan fotbollen? Hemma finns Bengt, eller pappa som någon annan skulle kallat honom, med den arga rösten och de ständiga förhören. Och mamma som bara är besviken. Men Sebastian lär känna Niki, Niki som ser någon annan än bara killen som är bäst i fotbollslaget. Sebastian förstår att det går att välja sin egen väg. Med hjälp av Niki börjar han ifrågasätta sin omgivnings krav. Han vågar också närma sig Liten, fotbollstjejen med den stora kavajen och korta håret, hon som får Sebastians hjärta att slå extra fort. Bänkad är en varm och spännande berättelse om identitet, kärlek och gemenskap. På och utanför fotbollsplanen.

Gratis att använda. Jag heter Maja och jobbar som frilansande mönsterdesigner för Järbo Garn. Eden Hazard började sin fotbollskarriär i Belgien där han spelade för de lokala klubbarna Royal Stade Brainois, 1998-2003, och Tubize. 22-2-2018 · Victor Nilsson Lindelöf, 23, har många strängar på sin lyra. – De klarar en poäng väldigt mycket. 21-2-2018 · Manchester United får tacka David De Gea för ett fint resultat i Spanien. Inte bara klassiker, utan även modernare, och i vissa fall måhända blivande klassiker.

Idag 08:20 KROSSEN: Fart, fläkt, fysik – Winnipeg stormar mot konferensfinal. därefter - betydelser och användning av ordet.