Daisy i kedjor

Daisy i kedjor
Antal sidor:
3
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789177011590
Utgivningsdatum:
2016-08-12
Förlag:

*Ny kriminalroman från huvudnamnet på årets Crime Time-festival på Gotland!* »Sharon Bolton är mästare i att bygga upp skräckstämningar.« ; LOTTA OLSSON, DN »Jag kan inte låta bli att imponeras av hur författaren bygger upp sin historia och väver samman de till synes omöjliga skeendena. Daisy i kedjor innehåller just den typen av obehag som en sådan här bok bör innehålla.« Betyg 4 av 5 ; JOHANNAS DECKARHÖRNA Berömda mördare har fanklubbar.

Hamish Wolfe är inte annorlunda. Han kommer att sitta inspärrad resten av livet för att ha kidnappat och mördat tre kvinnor - och får mängder av beundrarbrev varje dag. Han är snygg, karismatisk och har en stor övertalningsförmåga. Hans beundrare är säkra på att han är oskyldig. Och på att han är deras drömmars man. Vem skulle gå med i en sådan fanklubb? Maggie Rose är advokat och bästsäljande true crime-författare, lika tillbakadragen som hon är framgångsrik. Hon tar bara de fall hon vet att hon kommer vinna. Hamish vill ha Rose som sin advokat. Han vill att hon ska förändra hans öde. Hon är övertygad om att hon är immun mot den charm som den här sortens man kan besitta. Men kanske är Hamish Wolfe annorlunda. SHARON BOLTON, född i Lancashire i England, har snabbt blivit en av Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare. 2014 mottog hon The Dagger in the Library från Crime Writers Association för sitt samlade författarskap. Hennes roman Odödlig korades av Lotta Olsson i DN till »en av de 100 bästa deckarna genom tiderna« och hon har nominerats flera gånger till Svenska Deckarakademins pris för Bästa översatta kriminalroman. Daisy i kedjor är hennes nya, fristående kriminalroman. »Bolton är en fängslande berättare med levande, härjade karaktärer.« ; PETER JAMES »Bolton har en fantastisk förmåga att med väldigt få ord måla mycket tydliga bilder.« Betyg 4 av 5 ; BOKFÖRING ENLIGT MONIKA

Du kan bara koppla ihop symboler om vägen mellan dem. Stort utbud av billiga pärlor.

Du kan hitta en ryggsäck som är. Klicka på en symbol för att markera den, och klicka på en annan symbol av samma typ för att starta en kedja. Snabba leveranser. Stort utbud av billiga pärlor. Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta accepterar du detta. Vi levererar pärlor till både företag och konsumenter. Innan vi börjar: Vi får ibland frågor om hur bra friluftsprodukterna hos kedjor som Clas Ohlson, ÖB och Jula. Vackra armband, halsband och andra smycken från Pandora, Georg Jensen, Dyrberg/Kern och många fler.