Skymningsflickan

Skymningsflickan
Antal sidor:
410
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789174295115
Utgivningsdatum:
2016-02-09
Förlag:

"Jag är beredd att anbefalla Skymningsflickan som obligatorisk läsning." Lotta Olsson, DN Vad har hänt med flickan som kommissarie Charlotta Lugn träffar på i skymningen? Hon som skriker nätterna igenom, hon som skär sig och inte verkar vilja leva. Vem tror på den som ljuger ibland? Vem tror på Molly? Charlotta Lugn, som går hemma sjukskriven, och advokat Shirin Sundin gör det. De bestämmer sig för att ta reda på vad som har hänt Molly. Det är dags för flickan att få upprättelse. Samtidigt är det någon som riktar hot mot en gymnasieskola. Allvarliga, dödliga hot. Mardrömmen om en massaker i en svensk skola skulle kunna bli verklighet.

Kort därefter hittas en elev mördad på skolans toalett. Jakten på gärningsmannen leder polisen åt flera håll och ett av spåren tycks peka tillbaka på Molly, och hennes döda väninna Miranda. Katarina Wennstams nya bok i serien om Shirin Sundin och Charlotta Lugn söker sig in i ungdomens allra mörkaste skrymslen. Där faror lurar bakom varje hörn, där den som är ung aldrig kan veta vem som går att lita på. Skymningsflickan är en berättelse om vad som händer när ingen tror på en, men också om styrka och upprättelse. "Jag är beredd att anbefalla Skymningsflickan som obligatorisk läsning." Lotta Olsson, DN

Denna artikel anses ha ett svenskt perspektiv och bör skrivas om ur ett globalt perspektiv. Missa aldrig en ny pocketbok, vi listar de nyaste pockettoppen listorna från Sveriges online pocketaffärer.

Missa aldrig en ny pocketbok, vi listar de nyaste pockettoppen listorna från Sveriges online pocketaffärer. Denna artikel anses ha ett svenskt perspektiv och bör skrivas om ur ett globalt perspektiv. Motivering: Jag kontrollerade tio slumpmässigt valda författare ur. Missa aldrig en ny pocketbok, vi listar de nyaste pockettoppen listorna från Sveriges online pocketaffärer. Missa aldrig en ny pocketbok, vi listar de nyaste pockettoppen listorna från Sveriges online pocketaffärer. Anna Katarina Wennstam, född 9 augusti 1973, är en svensk journalist, författare, debattör, moderator och föreläsare. Denna artikel anses ha ett svenskt perspektiv och bör skrivas om ur ett globalt perspektiv. Anna Katarina Wennstam, född 9 augusti 1973, är en svensk journalist, författare, debattör, moderator och föreläsare. Wennstam är uppväxt i Göteborg men bor.