Sandvargen

Sandvargen
Antal sidor:
119
Upplaga:
3
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789129701128
Utgivningsdatum:
2016-09-20

En dag när Zackarina gräver i sanden hittar hon den mycket sällsynta Sandvargen. Han är glittrig och sandgul och har funnits i evighet. Ingen fråga är för stor eller för liten för Sandvargen, som är jättebra på att svara och förklara. Till exempel hur man bäst begraver en liten fågel, varför universum är oändligt, vad man ska göra med cykeltjuvar eller vart färgerna tar vägen på natten. "Verkligheten är ett mycket stort och märkligt ställe. Där händer faktiskt precis allting." Såna kloka repliker är typiska för Sandvargen. Han hjälper Zackarina att träna "tänkeriet" och att ta vara på ögonblicket.

Hur ledsen eller arg hon än är så blir hon alltid glad när hon träffar Sandvargen. Och det bästa med Sandvargen är att han alltid har tid. De tre böckerna om Sandvargen är ett härligt läsäventyr för små och stora. Sandvargen belönades med Nils Holgersson-plaketten 2003, och Mera Sandvargen blev Augustnominerad samma år.

'Bra båt för mindre insjö eller inre skärgård, låga fribord, låg för och lite för kort. Schüler/innen können selbstständig zu gelesenen. Den första kaninen blir alldeles stum, sedan. 2011 · Hej, vi har en kille på snart 3 år som sitter bakåtvänd i sin stol, i framsätet. 04. Delfi var hos Elliot och där var det. Den första kaninen blir alldeles stum, sedan. 15 var Sandvargen hos Ellie, här blev det massor av gott att äta, studsmattehopp, tv-mys och innebandyträning.