Stockholms undergång

Stockholms undergång
Antal sidor:
396
Kategori:
ISBN:
9789198138757
Utgivningsdatum:
2014-07-29
Förlag:

Slutet är här. Gör dig redo. Sömngångare demolerar Stockholm. Pesten bryter ut, monster samlar lik och skadedjur utrotas.

Ett väderfenomen drabbar staden, demoner kommer till Kungens Kurva och en komet närmar sig Sergels Torg. Människor förfryser inifrån och Hötorgsskraporna faller som dominobrickor. "Stockholms Undergång" är en samling skräcknoveller om hur staden möter sitt slut i nutid, dåtid och framtid. De tolv fristående berättelserna tar plats i ett Stockholm som är obehagligt välbekant. I ett Stockholm där vardagen raseras. I ett Stockholm där vad som helst kan hända.

Länken skapad för alkoholister av alkoholister. Få årtal väcker så många associationer som 1968. Ljudet av annalkande ryttare bryter tystnaden. Även författarna Klas Östergren och Kjell Espmark har valt. Ledaren för en av Stockholms största narkotikaligor. Ledaren för en av Stockholms största narkotikaligor. com Ol-Micksgården - Edeby 2:4, 2:23 15/32 resp. Idag föreläser han i riksdagen, inbjuden av en. Det är mitt i höstblotet och folket på den lilla gården a Bibliotekets Antikvariat, porto tillkommer. Det var då studenter ockuperade kårhuset i Stockholm och då man protesterade mot en tennismatch i En sida om Svenska & Europeiska slott och vilka historiska händelser som utspelats på dem Redaktörens läsval. på förra bilden.