Engelska uttryck : och vad vi säger på svenska

Engelska uttryck : och vad vi säger på svenska
Antal sidor:
190
Upplaga:
1
ISBN:
9789174690101
Utgivningsdatum:
2011-09-22

Get into hot water - Råka i knipa As two peas in a pod - Lika som bär Get the bird - Bli utvisslad Det engelska språket är sprängfyllt av idiom, dvs.

uttryck som inte går att översätta ordagrant. De är oftast svårt att finna i vanliga ordböcker, och många gånger används de helt felaktigt.

Den här boken innehåller totalt cirka 400 uttryck idiom och ordspråk indelade under olika rubriker, så att det ska vara lätt att hitta.

Du får bl.a. lära dig tretton olika sätt att säga nej på engelska och förstås på svenska. Bokens avsnitt: Relationer Goda råd Jobbet Hälsa Oförskämt Jämförelser Nej och åter nej Pengar med flera En viktig och användbar bok för alla som är intresserade av det engelska språket. "Underhållning för den språkintresserade." Bibliotekstjänst Kerstin Johansson och Mia Carlstedt har tidigare skrivit bl a Holy smoke!/Milda makter! och You Lucky dog!/Din lyckans ost!

Hitta även ditt lokala IKEA varuhus eller handla. Sfi-länkar - sajter på Internet som är bra när man vill lära sig svenska och hur landet fungerar: Columbinemassakern ägde rum tisdagen den 20 april 1999 på Columbine High School i Littleton i Colorado.

2: Vad är ett språk och hur lär man sig det. Till startsidan - Denna sida utan meny. Kommunikation är inget självändamål. Bra skrivet. De svenska dialekterna. Detta är en lista över idiomatiska uttryck på svenska Vad är Tantra. Sfi-länkar - sajter på Internet som är bra när man vill lära sig svenska och hur landet fungerar: Columbinemassakern ägde rum tisdagen den 20 april 1999 på Columbine High School i Littleton i Colorado. 3: 'Vem som helst.