Familjen Monstersson. Bada i silver

Familjen Monstersson. Bada i silver
Antal sidor:
45
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789129692075
Utgivningsdatum:
2014-05-07

Ebba och Boris vill åka och bada. Boris vet en jättefin strand med len sand och glittrande vatten. Det är som att bada i silver, säger Boris. Ebba och hela familjen Monstersson med husdjur klämmer in sig i bilen. Det blir väldigt trångt, men äntligen är de på väg! Fast först måste de stanna vid mataffären och handla. Och sen vid väskaffären. Och sen vill Boris pappa köpa en ny kista att sova i, när de ändå är ute och åker. Boris suckar, men Ebba gillar att åka bil. Till slut är de ÄNTLIGEN framme vid stranden. Men då har det hunnit bli kväll. Det är mörkt och sanden känns kall. Ebba är ledsen och besviken - det var ju inte så här det skulle bli! Eller? En härligt överraskande och kul monsterberättelse med läskigt bra bilder! Ingår i Rabén & Sjögrens serie med lättlästa böcker för de allra färskaste nybörjarläsarna. Lite text med läsvänlig typografi, omväxling med pratbubblor och versal text plus massor med roliga färgbilder.

Ebba och Boris vill åka och bada. Det var avfärd tidigt på morgonen till … Hälsar Familjen Olsson Pelargonernas Rike Upplagd av Familjen Olsson kl. så blir den vanligaste färgen totalt sett silver/grå. Armband i sterling silver med diamanter totalt 0,126ct från familjen Together.

uk: Mats Wänblad, Pelle Forshed: Books Familjen Monstersson ingår i Rabén & Sjögrens serie med lättlästa böcker för de allra yngsta. Wänblad, Mats. Bada i silver' bok nu. Bada i silver hos oss. Boris vet en jättefin strand med len sand och glittrande vatten.