Sköldpaddan

Sköldpaddan
Antal sidor:
70
Författare:
ISBN:
9789187831089
Utgivningsdatum:
2014-08-08
Förlag:

Sköldpaddan Iris bor med sin käraste vän Vive i en koja i skogen. Så plötsligt en dag dör Vive och Iris blir ensam. Hon stretar på med vardagens bestyr i sin lilla koja. För att stå ut skriver hon brev till sig själv undertecknade Vive. Men till slut räcker inte det. Kojan påminner för mycket om Vive. Hon ger sig ut på en lång vandring och träffar på allehanda djur som gärna vill bli hennes vän. Men ingen är som Vive.

KanslietOnline™ är det kompletta föreningssystemet för idrottsföreningar och mindre organisationer. This feature is not available right now. Spela My Tiger, Kitty Cats, Animal Shelter och många andra Husdjursskötsel-spel online.

Sköldpaddan har en extremt känslig näbb och kan orientera sig med hjälp av lukter. KanslietOnline™ är det kompletta föreningssystemet för idrottsföreningar och mindre organisationer. Se alla dina favoriter bland videor och musik, ladda upp originalinnehåll och dela allt med vänner, familj och hela världen på YouTube. Förvirra hjärnan med Magiska synvillor, Knepiga Trolleritrick, Roliga Bilder, Sköna Dryckes-Visor, Tokiga Historier, Vitsar, Skämt och mycket mer. KanslietOnline™ är det kompletta föreningssystemet för idrottsföreningar och mindre organisationer. Se alla dina favoriter bland videor och musik, ladda upp originalinnehåll och dela allt med vänner, familj och hela världen på YouTube. Luktsinnet är väldigt viktigt för sköldpaddan.