Etthundra mil

Etthundra mil
Författare:
ISBN:
9789187343858
Utgivningsdatum:
2015-10-19

Jess Thomas" liv suger. Hennes man har stuckit och hon tvingas ha dubbla jobb för att försörja sina två barn.

Styvsonen Nicky kommer hem blåslagen från den ruffa skolan, och stänger in sig med datorn på sitt rum. Dottern Tanzie är lite av ett mattegeni, men när hon erbjuds en plats på en trevlig privatskola räcker pengarna inte till.

Om hon inte kan vinna första pris i Skottlands matematikolympiad? Men Jess har varken bil eller pengar till tågbiljetter. IT-miljonären Ed, med ett eget kaotiskt förflutet, blir av en tillfällighet deras riddare i skinande rustning. När han erbjuder sig att köra den lilla familjen, inklusive illaluktande hunden Norman, tvärsigenom England till Skottland är det hans första osjälviska gärning på åratal - kanske någonsin. Men kommer de att hinna? Och om de gör det - kommer deras problem att vara över?

Milersättning är en kostnadsersättning som en redovisningsenhet betalar ut till anställda, uppdragstagare och delägare som kompensation för utlägg. I bil- och åkeribranschen har han länge varit en kändis. Dansbandsdax - Dansradio & Mötesplats med dansmusik som våra lyssnare önskar. Det arabiska fullblodets ursprung är ganska ovisst. Chords for lasse stefanz Främling. Tyst, fin och trist Mycket har ändrats på nya Lexus IS, både på utsidan och insidan. Det tillsammans med. Om Jordens framtid, vad som väntar planeten och mänskligheten.

Det tillsammans med. Det arabiska fullblodets ursprung är ganska ovisst.