Kundalini Yoga : kunskapen om chakrana

Kundalini Yoga : kunskapen om chakrana
Antal sidor:
98
Författare:
ISBN:
9789187971945
Utgivningsdatum:
2014-12-09
Förlag:

Kundalini Yoga : Kunskapen om chakrana av Shreyananda Natha.

Kundalini kallas den slumrande energi som finns hos varje människa. Den har sitt säte längst ner i ryggraden. I perineum/bäckenbotten hos män och vid livmodertappen hos kvinnor.

Med hjälp av yogiska tekniker som asana, pranayama, kriya yoga samt meditation kan man öka flödet av prana i kroppen och styra det ner till mooladhara i syfte att väcka kundalini shakti. När kundalini sen börjar resa sig uppåt längs sushumna nadi och genom chakrana, väcks de sovande delar av hjärnan som står i kontakt med respektive chakra. På så sätt kan vi få större tillgång till vår hjärnas kapacitet samt höja vårt medvetande och få paranormala förmågor. Författaren Shreyananda Natha är yogamästare och har bl.

a. skrivit de mest omfattande böckerna om yoga på svenska. Studieboken - DEN STORA BOKEN OM YOGA samt ALLT OM YOGA och innehar den högsta initieringen i Tantra och Sri Vidya. Har är pedagogisk ledare för Täby Yogaskola och är känd för sina djupavspänningar.

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om. Häftad, 2014. Samtidigt har kunskapen om hur yoga kan hjälpa oss att må bättre, från det själsliga till det fysiska, från ut-brändhet till idrottsskador, också ökat. inom Kriya Yoga tala om en verklig väckning av chakrana,. Kundalini Yoga : kunskapen om chakrana pdf download (Shreyananda Natha) Känn på färgen. Faran med Yoga och New Age.

Ett chakra kan vara mer eller mindre i balans och genom yoga och meditation kan vi stimulera. Yoga har utövats i åtminstone 4000 år det har man kunnat konstatera genom att tidsbestämma. om kundalini yoga är på. Köp boken Kundalini Yoga : kunskapen om chakrana hos oss.