Återkomsten - Novell

Återkomsten - Novell
Författare:
ISBN:
9789186843618
Utgivningsdatum:
2011-11-15
Förlag:

Rysande och mardrömslikt från den klassiska skräckmästaren! Jag vet inte var jag föddes, förutom att slottet var oändligt gammalt och oändligt fasansfullt, fyllt av mörka korridorer och med höga tak där ögat bara fann spindelnät och skuggor. Stenarna i de förfallna korridorerna föreföll alltid vara motbjudande fuktiga, och en vidrig lukt, som från döda generationers samlade döda kroppar, hängde överallt i luften.H P Lovecraft är en legendarisk författare som fortfarande inspirerar och fascinerar. Han avled 1937 vid 46 års ålder, och räknas som en av 1900-talets främste inom skräckgenren.Översättare: Sam J. Lundwall Översättare:Sam J Lundwall

Mån 30/04: DJ: Valborg de luxe: Akuten: Sön 29/04: Band: Blues Sunday de luxe: Erja Lyytinen Sebastian Lönnlöv är litteraturvetare och författare som till vardags arbetar på bibliotek. SCROLLA, KLICKA OCH MINNS.

=LIVEFOTON FINNES. =LIVEFOTON FINNES. Joseph Rudyard Kipling, född 30 december 1865 i Bombay i Maharashtra, död 18 januari 1936 på Middlesex Hospital i London, [1] var en brittisk författare och poet, mest känd för sina skildringar av britternas kolonialvälde i Indien och sina berättelser för barn, särskilt boken Djungelboken. Han är intresserad av böcker på alla sätt: att skriva dem, läsa dem, recensera dem, göra i ordning dem för lån, rekommendera dem, laga dem - och gallra dem. Mån 30/04: DJ: Valborg de luxe: Akuten: Sön 29/04: Band: Blues Sunday de luxe: Erja Lyytinen Sebastian Lönnlöv är litteraturvetare och författare som till vardags arbetar på bibliotek. Alexander Rynéus, Malla Grapengiesser och Per Bifrost har regisserat en film där hopp, drömmar, kamp, mensuppror, kommunalråd, nysvenskar, ungdomar, fabriksägare, trolsk natur, kossor och mycket mer sammanflätas och berättar om livet i en av Sveriges minsta kommuner. Han är intresserad av böcker på alla sätt: att skriva dem, läsa dem, recensera dem, göra i ordning dem för lån, rekommendera dem, laga dem - och gallra dem.