Game of thrones - Drakarnas dans

Game of thrones - Drakarnas dans
Antal sidor:
1120
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789137145679
Utgivningsdatum:
2015-04-09

Fantasyserien alla pratar om Den femte boken i Sagan om is och eld. Fortsättningen på Kampen om Järntronen, Kungarnas krig, Svärdets makt och Kråkornas fest.

De sju konungarikenas framtid är osäker. Det jäser överallt i Västeros. I öster regerar Daenerys Targaryen, hennes många fiender är villiga att riskera allt för att oskadliggöra henne och hennes tre drakar. Men en ung man beger sig frivilligt iväg för att söka upp henne av helt andra skäl. Samtidigt tvingas Tyrion Lannister att fly med ett pris på sitt huvud, och det märkliga sällskap som blir hans allierade är inte vad de utger sig för att vara. Intriger och förräderi, maktspel och ond bråd död är ständigt närvarande. Fredlösa och präster, riddare och soldater, ädlingar och slavar, ingen går säker, ingen slipper undan. Många kommer att gå under, andra växer sig starkare i skuggan av mörkret. I tider av omvälvande förändring för ödets vindar och kampen om tronen dem samman till den mäktigaste dansen på liv och död som någonsin skådats. HBO har skapat teveserien Game of thrones, baserad på George R.R. Martins böcker, som gjort succé världen över och som sänts i SVT under 2012. "Sagan om is och eld är en Bayeuxtapet av intriger, våld, sex, ond bråd död och politiskt rävspel. ... Martin har en känsla för alla som befolkar hans universum, från rikets högsta herrar till deras drängar." Arbetarbladet "... kanske en tredjedel in i boken börjar jag minnas. Glömmer i stället jobb och vardagsförpliktelser, att sova och äta. Jag glömmer tid och rum och fokuserar på ett gäng kungar och drottningar och myriader av riddare som oförtröttligt strider och lider, på drakar, gengångare, jättar och rövare." Kollega

Den här artikeln behöver fler eller bättre källhänvisningar för att kunna verifieras. Martins förväntade heptalogi Sagan om is och eld. COM. Drakarnas dans (originaltitel: A Dance with Dragons), är den femte och senast utkomna boken i George R.

Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus. Martins förväntade heptalogi Sagan om is och eld. Game of Thrones på Blu-ray & DVD - Film online på CDON. COM. Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus. Martins förväntade heptalogi Sagan om is och eld. COM.