Bortom stjärnan

Bortom stjärnan
Antal sidor:
381
Författare:
ISBN:
9789137500522
Utgivningsdatum:
2012-02-13

Herdedottern Sofia växer upp i den lilla staden Betlehem under den period då romarna härskar i Palestina. Det är en grym tid, särskilt om man är kvinna och vill gå sin egen väg. Men Sofia har fått sällsamma gåvor med sig i livet, och ödet leder hennes steg från Betlehem via Alexandria till Rom, världens centrum. Hon når oanade höjder men får också betala för sitt mod och sin aldrig sviktande människokärlek med utanförskap och sviken kärlek.

Trots omgivningens hån viker Sofia inte från sin förutbestämda väg. Hon är stark och stjärnan ger henne vägledning. Och hon förlorar aldrig hoppet om att en gång möta den man hon som ung flicka såg i en dröm ... Bortom stjärnan (2002) är ett läsäventyr utöver det vanliga - en insiktsfull, gripande och dramatisk roman som utspelar sig på Jesu tid. Läsaren förflyttas tvåtusen år tillbaka i tiden, bjuds på såväl spänning som kärlek och får lära känna en oförglömlig kvinna som man inte kan undgå att älska.

En stjärna är en mycket stor och självlysande himlakropp av plasma.

Men här är 9 fakta om rymden som åtminstone kommer få dig att rysa. Ett tidigare par – Jocke Pettersson och en 32-årig. 09. Glada skratt, hysteriska skratt Sorgsna tårar… 01. Elisabet Nemert är en högt älskad författare som skriver i Marianne Fredrikssons anda. 2017 · Daniel Norqvist och Jennifer Berg gick skilda vägar i ”Tro, hopp och kärlek”. Den närmaste stjärnan sett från jorden är solen, vilken är källan till den allra största.