Kiss : den osminkade sanningen

Kiss : den osminkade sanningen
Antal sidor:
10
Upplaga:
1
Författare:
ISBN:
9789175231051
Utgivningsdatum:
2013-05-06

Kiss är mer än ett rockband, mer än en bombastisk scenshow. Bandet är en institution som med sin musik, framåtanda och spektakulära uttryck har påverkat och influerat miljontals människor och musiker världen över. Deras melodiösa hårdrock i kombination med det ikoniska sminket gör dem till hjältar för generation efter generation. År 2013 fyller bandet fyrtio år. Sedan starten 1973 har de sålt runt 100 miljoner skivor och gjort över 2 000 spelningar. Kiss Den osminkade sanningen är en av de mest detaljerade och ärliga levnadsteckningar som har gjorts om det mytomspunna bandet. Här ryms såväl succéer och bottennapp som inre slitningar och maktspel. Men framför allt är det berättelsen om fyra killar från New York som tog sin vision längre än något annat band någonsin gjort.

Boken innehåller många tidigare opublicerade bilder, både från medlemmarnas privata arkiv och från några av världens mest kända rockfotografer. Förord av Andreas Carlsson

☒Stäng Om du inte hittar din stad eller ort här kan du söka efter den med hjälp av sökrutan ovanför ☒Stäng Om du inte hittar din stad eller ort här kan du söka efter den med hjälp av sökrutan ovanför ☒Stäng Om du inte hittar din stad eller ort här kan du söka efter den med hjälp av sökrutan ovanför ☒Stäng Om du inte hittar din stad eller ort här kan du söka efter den med hjälp av sökrutan ovanför ☒Stäng Om du inte hittar din stad eller ort här kan du söka efter den med hjälp av sökrutan ovanför ☒Stäng Om du inte hittar din stad eller ort här kan du söka efter den med hjälp av sökrutan ovanför ☒Stäng Om du inte hittar din stad eller ort här kan du söka efter den med hjälp av sökrutan ovanför.