Funkisar - folkgruppen med det lilla extra

Funkisar - folkgruppen med det lilla extra
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789186293123
Utgivningsdatum:
2012-08-20
Förlag:

Boken handlar om samhällets syn på personer med funktionsnedsättningar. Nicole Kling är journalist och syster till Larry Kling som har Downs syndrom. Hon belyser den diskriminering och de fördomar som funkisar möter i dagens Sverige genom att ta upp egna erfarenheter, både från yrkeslivet och som mobbad "mongosyrra" i början på 90-talet.

Det är en viktig och angelägen bok som kommer att bli tongivande i en debatt som just börjat. Glada Hudikteatern, teve-programmen En annan del av Köping och Världens bästa hotell, fenomenet Ica-Jerry och biofilmen Hur många lingon finns det i världen är bara några exempel på mediahändelser som gjort den här gruppen mer synlig

Encuentra Funkisar : folkgruppen med det lilla extra de Nicole Kling, Rikard Uddenberg (ISBN: 9789186293109) en Amazon. Skickas inom 2‑5 vardagar. a. Köp boken Funkisar : folkgruppen med det lilla extra hos oss. Compre o livro Funkisar : folkgruppen med det lilla extra na Amazon. Tablå Öppna Kanalen i Stockholm är en ideell föreningskanal som sänder TV i fem operatörers nät i bl. Stockholms och Södermanlands län. br: confira as ofertas para livros em inglês e importados Tablå Öppna Kanalen i Stockholm är en ideell föreningskanal som sänder TV i fem operatörers nät i bl. a. Kling Media AB sysslar med journalistik och kommunikation. Tablå Öppna Kanalen i Stockholm är en ideell föreningskanal som sänder TV i fem operatörers nät i bl.