Relationer dör om du inget gör

Relationer dör om du inget gör
Antal sidor:
153
ISBN:
9789176836989
Utgivningsdatum:
2016-05-19
Förlag:

Släpp lös din potential inom konsten att bli bäst på relationer. Vad du än gör i livet så kommer du alltid att möta människor för det är det som livet handlar om. Det budskapet kommer från Andreas Leijonhufvud Wetche i den här lättlästa boken. Här får du en enkel och inspirerande vägledning i hur du kan utveckla din förmåga gällande att skapa bäst relationer, vilket leder till att du bygger värde i allt du gör och är. "Andreas Wetches bok rymmer inte bara de stora tankarna om relationer.

Han har också på ett stimulerande sätt lyckats varva det filosofiska innehållet med många vardagliga råd. En bok man läser snabbt - de många godbitarna suger man sedan länge på." - Rolf Laurelli är säljkonsult och grundare av Svenska Konsulthuset.

Allt du behöver veta om förkylningar. Förkylning 16 januari, 2013. Olycklig i kärlek. Är du med rätt partner. Så vet du. Dagen har spenderats i Stockholm och nu.

Ledningen på eternitfabriken i Lomma visste om farorna men sa ingenting. Varje år dör mer än två miljoner människor till följd av arbetsrelaterade orsaker, och under 2017 ägde 44 dödsolyckor rum på svenska arbetsplatser. Påsk, hur gör du. Jag litar på din godhet, mitt hjärta skall jubla över din hjälp. Läs mer om det heta nattlivet, hotell och resorts.