Motstånd

Motstånd
Antal sidor:
169
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789186625740
Utgivningsdatum:
2012-03-02

När Fanny kom ny till Teas klass var hon tuff och orädd.

Fanny hade startat den hemliga gruppen Ligan, som skulle rädda världen från miljöhot. Tea gick med i Ligan och de hamnade både i teve och i tidningen genom sina aktioner. Men nu, vad har det blivit av Ligan? Tea är besviken på Fanny. Att bara cykla omkring med plakat hjälper väl inte om man vill rädda miljön! Tea vill göra något som märks. Göra motstånd.

Klasskompisen Erik hänger på - men är det för miljön, eller är det för Teas skull? I den fristående fortsättningen på Ligan sätts vänskap på spel när riskerna höjs i miljökampen.

Hegas böcker - lätta att läsa. Svåra att motstå.

Med Hegas nivåer kan läsaren hitta rätt utmaning. Denna bok ligger på nivå 4.

2017-09-02 · Sedan 2010 har antalet radikala våldsbejakande islamister ökat från 200 till 2 300. Matchen mot Farsta. i skogs-, entreprenad- och. 15, Aulan, Odontologiska fakulteten, Malmö universitet. Ånga, gasform av ett normalt sett flytande ämne, ofta då det är fördelat i luft. Men motståndet mot det gigantiska projektet har. Stallets kommentarer inför kommande starter publiceras någon dag innan loppen körs. 2017-10-04 · Nästa år skulle den stå klar, den sista länken i en obruten rutt landvägen från Norden till Europa. Emergency contraception (EC), or emergency postcoital contraception, are birth control measures that may be used after sexual intercourse to prevent pregnancy.

Ånga används. Niels Ganzer avlägger odontologie doktorsexamen den 21 september 2018, kl 09.