Öppet mål

Öppet mål
Antal sidor:
112
Författare:
ISBN:
9789163885815
Utgivningsdatum:
2016-09-01
Förlag:

"Men passa då! Jag hade ju öppet mål!" I lättlästa fotbollsserien "Bästa klubben" tränar ett killag och ett tjejlag ihop. Berättelserna handlar lika mycket om fotboll som om livet utanför planen. De är perfekta för barn som precis kommit igång med läsningen! Magnus Ljunggren och Mats Vänehem har också skapat den populära serien om "Riddarskolan". Det börjar en ny kille i laget. Han är jättebra och Joel som hittills varit en av de bättre känner sig hotad. Laget ska åka på turnering, men Joel är bara intresserad av sitt eget spel för att visa att han är bäst i laget. Ännu värre blir det när Joels bästa kompis börjar spela bra med den nya killen, de gör mål på mål. Joel blir sur och arg, och det slutar med bråk. Joel blir utpekad som syndare och tänker ta hämnd på den nya killen ... En annan i laget, Henke, vill inte alls följa med på turneringen för han är rädd för att sova borta. Men han följer ändå med.

Fast när de kommer dit blir det inte bättre av att de andra berättar spökhistorier när de ska lägga sig. Han till och med kissar på sig lite, men han får oväntad hjälp mitt i natten av två söta tjejer från ett Göteborgslag. Böckerna i "Bästa klubben"-serien är fristående berättelser om spelarna i de två lagen. De tidigare böckerna i serien är Bortdribblad, Tufft spel, Stolpe in och Toppa laget. Boken ingår Mer-att-läsa-serien.

Om de tidigare böckerna i serien: "Rekommenderas starkt." Blekinge Läns Tidning

o.

m den 8/6 2018, förutom vissa dagar som kommer att stå här. Tack för att du pantar. 09.

Kansliet är då öppet kl. Bygg på.

o. Välkommen till Vasalunds IF. obs. Om Alingsås stadsnätAlingsås Energi äger, förvaltar och utvecklar Alingsås stadsnät.