Bara en tanke

Bara en tanke
Författare:
ISBN:
9789187093791
Utgivningsdatum:
2016-09-02

Upplever du ständig stress och riskerar att bli utbränd? Är du ovanligt svartsjuk eller vantrivs du på jobbet? Har du svårt att sova och vill undvika tabletterna? Då är den här boken något för dig. Lider du av oro, ångest eller depression? Reagerar du ofta med ilska eller lägger du all skuld på dig själv? Plågas du av tvångs- eller självmordstankar? Har du ätstörningar eller vill du ta dig ur ett missbruk? "Bara en tanke" ger dig allt du behöver för att uppleva psykiskt välmående. Oberoende av yttre omständigheter. Hur kan det vara möjligt? Jo, det bästa sättet att finna lycka, harmoni och välbefinnande är att skaffa sig en genuin förståelse kring hur vi människor fungerar rent mentalt. När vi väl fått denna förståelse, denna insikt, behövs inga nya tekniker eller metoder som erbjuds för att bli lycklig, eller redskap som sägs hjälpa oss att hantera stress, öka på självkänslan eller bygga upp ett bättre självförtroende.

Insikten i sig, ger oss allt vi behöver för att må bra. I alla sammanhang. Alltid. Den här boken är en guidning till en sådan insikt, till sådan förståelse. Läsaren får ta del av en väldigt annorlunda beskrivning av hur vårt psyke fungerar. En beskrivning som förmodligen helt skiljer sig från det som de allra flesta av oss trott har varit sant. Tills nu.!

Ett EkoHus börjar med en skiss, en tomtkarta, en ritning eller bara en tanke - en idé.

Alltsom oftast är jag glad att jag inte äger en bil. Snabbskriv är en sida med gratis kurser för att lära sig skriva snabbt på tangentbordet med alla fingrar.

Lyssnade på Nicole Foss föredrag i Uppsala förra veckan- Foss gör en sannerligen inte besviken. Vi som är aktiva inom nätverket arbetar kontinuerligt med att utbyta. Att jag hade en bild av att min. Från fingersättningen till. Vattenkraft har länge varit en grundläggande. Eftersom att det var så länge sedan som jag bloggade så tänkte jag göra en liten kort ”catch up” så ni har lite koll på vad som har hänt sista.