Hemtjänsten : en kärlekshistoria

Hemtjänsten : en kärlekshistoria
Antal sidor:
149
Författare:
ISBN:
9789185385164
Utgivningsdatum:
2006-01-01
Förlag:

Hemtjänsten - En kärlekshistoria handlar i grunden om en ung man som börjar jobba i hemtjänsten och inleder en kärleksaffär med en 85-årig kvinnlig vårdtagare. Hemtjänsten - En kärlekshistoria är en samhällskommentar och berättelse om människors behov av närhet, intellektuellt utbyte och fysisk beröring.

Och en ung människas möte med ett arbete som visar sig vara mycket svårare än väntat. På många olika sätt. Hemtjänsten - En kärlekshistoria är en ömsint, erotisk och provokativ bok som väcker många frågor. Författaren William Oudhuis är filmvetare och journalist.

Han har arbetat med flera SVT-produktioner (Bl a Filmkrönikan och filmfrågesporten Popcorn) och publicerar artiklar, essäer, recensioner och intervjuer i flera olika tidningar och tidskrifter, exempelvis som nöjeskrönikör och recensent i Borås Tidning.

Klicka här>> Beställ via e-post här: Klicka här>>. Klicka här>> Beställ via e-post här: Klicka här>>. Klicka här>> Beställ via e-post här: Klicka här>>. Nytt blod till deckargenren. Nytt blod till deckargenren.

Inbjudan till deckarnovellantologi för debutanter och andra hittar du här. Nytt blod till deckargenren. Klicka här>> Beställ via e-post här: Klicka här>>. Nytt blod till deckargenren. Inbjudan till deckarnovellantologi för debutanter och andra hittar du här.

Klicka här>> Beställ via e-post här: Klicka här>>.