Körning i stadstrafik

Körning i stadstrafik
Antal sidor:
37
Upplaga:
16
Kategori:
ISBN:
9789187569883
Utgivningsdatum:
2016-02-04
Förlag:

Körhäfte 2 innehåller körövningar och arbetsuppgifter till körningen. Det ska kombineras med någon av våra läroböcker Körkortsboken eller Lättlästa körkortsboken och vänder sig framförallt till den som ska ta B-körkort. Det är upplagt efter de 16 körmoment som de flesta trafikskolor följer i sin utbildning och Körhäfte B behandlar att köra i stadstrafik (körmoment 10). Körhäfte B ska föregås av övningarna i Körhäfte A. När eleven är klar med övningarna i stadstrafik fortsätter utbildningen i Körhäfte C som handlar om bl a landsvägskörning. Körhäftet ger en struktur åt körutbildningen och hjälper eleven när denne ska förbereda sig inför körlektionerna. Vid varje moment beskrivs målet för övningen och vad man ska läsa före övningen.

Körhäftet bör tas med till varje körlektion så att lärare och elev kan diskutera gjorda arbetsuppgifter samt planera inför kommande lektioner. De flesta arbetsuppgifter kräver lärarkommentarer, dvs eleven har inte tillgång till något facit.

Enkel, billig och med rostskydd i toppklass.

Vi har tittat närmare på Aygo som begagnad. Den levererar kraft och effektivitet till sparsam bränsleförbrukning. En bra dragbil. It’s the right choice. Toyota Aygo är en miljöklassad minibil med låga ägandekostnader. Test Dacia Duster. Hej David, var är du och vad gör du. För alla som tycker att Toyota Prius ser för konstig ut och dessutom är för dyr kommer ett alternativ. Auris Hybrid.