Innovatörerna : genierna och nördarna som skapade den digitala revolutionen

Innovatörerna : genierna och nördarna som skapade den digitala revolutionen
Antal sidor:
617
Författare:
ISBN:
9789100142612
Utgivningsdatum:
2015-11-03

Vad är det som gör att vissa uppfinnare och entreprenörer kan omvandla sina visionära idéer till verklighet? Vad är det som leder fram till deras kreativa genombrott? Varför lyckas vissa, medan andra misslyckas? Efter den bästsäljande biografin om Steve Jobs har Walter Isaacson nu skrivit berättelsen om människorna bakom den digitala revolutionen. Datorn och internet är två av vår tids viktigaste uppfinningar, men ändå vet få vilka som skapade dem. Det var inget som skedde i hemlighet, av ett ensamt geni, tvärtom har de flesta digitala innovationer växt fram i kollektiv. Isaacson skriver om de hackare, genier och nördar som skapat det digitala samhälle vi lever i idag. Vi möter Ada Lovelace, lord Byrons dotter, som var en pionjär inom dataprogrammering redan på 1840-talet, och här finns också personer som Alan Turing, Bill Gates och Steve Jobs. Innovatörerna är berättelsen om hur de tänkte och vad som gjorde dem så nyskapande. Hur de sammanförde humaniora med teknologi, konst med vetenskap, och hur deras förmåga att samarbeta och jobba i team gjorde dem ännu mer framgångsrika. "Det avundsvärda med Isaacson är hans förmåga att översätta komplex vetenskap till ett språk vi alla förstår. De som läst hans biografier om Einstein och Steve Jobs vet att Isaacson är en levande Rosettasten när det gäller fysik och dataprogrammering." The Atlantic

Innovatörerna Buy Innovatörerna : genierna och nördarna som skapade den digitala revolutionen by Walter Isaacson, Roland Poirier Martinsson (ISBN: 9789100155223) from Amazon's. om den digitala revolutionen. mönsterskatt och använt den som. genierna och nördarna som skapade den. Skickas inom 1‑2 vardagar. ); INNOVATÖRERNA : GENIERNA OCH NÖRDARNA SOM SKAPADE DEN DIGITALA REVOLUTIONEN. Vad är det som gör att vissa uppfinnare och entreprenörer kan omvandla sina visionära idéer till verklighet.

Innovatörerna : Genierna och nördarna som skapade. vet få vilka som skapade dem. #faktabok #historia ISBN 9789100142612 Titel Innovatörerna : genierna och nördarna som skapade den digitala revolutionen Författare Walter Isaacson Förlag Albert Bonniers Förlag Innovatörerna : genierna och nördarna som skapade.