Vän med döden

Vän med döden
Antal sidor:
415
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789198248623
Utgivningsdatum:
2016-11-17
Förlag:

Rädslan kryper fram under ytan i byar och samhällen i trakterna runt småländska Hultsfred. En pyroman härjar om nätterna och poliskommissarie Louise Hård och hennes kollegor står till synes maktlös i jakten på gärningsmannen.

Misstänksamheten breder ut sig mellan grannar och vänner. Var kommer det att börja brinna nästa gång? Ingen sover säkert så länge pyromanen går lös Samtidigt spelar ett gammalt försvinnande en central roll i handlingen.

Louise pensionerade kollega Sven_Olof Åkerman försöker ta reda på vad som hände med en ung tjej som försvann spårlöst från en avslutningsfest i början på 60 talet. De båda utredningarna visar sig ha förgreningar till varandra. Författarens ambition med "vän med döden" har varit att skapa en klassisk deckargåta med ett antal personer i ett slutet sällskap där alla misstänka. En pusseldeckare av det lite våldsammare slaget. Vän med döden är en fristående fortsättning på deckaren "mordet på Hammarskjöld" som var den första i Serien om Louise hård och poliserna i Hultsfred.

Tre gånger har jag kommit hem med världens underbaraste ongar. Agent 007 med rätt att döda (originaltitel: Dr. Då har du kommit till rätt ställe. Besök MrBonus för att alltid få bäst deals. Med på scen fanns också tre utvalda fotografer som fångade det allra sista ögonblicket i Kents. Inspirerar och instruerar dig som är självkritisk att bli mer tillfreds med dig. Då har du kommit till rätt ställe. Behöver du förslag för dikter om döden. Särskoleklassen på Stenbergaskolan har blivit hans trygghet dit han åker med. Tre. Jag har.