Junia får en bror

Junia får en bror
Kategori:
ISBN:
9789186625542
Utgivningsdatum:
2015-05-05

Junia är tillbaka! Junias mammas mage är tjock. Hon ska få ett syskon och det känns spännande. Junia vill ha en lilla-syster, som hon kan leka med.

Men först måste hon vänta länge, länge ... Nu får vi äntligen läsa mer om tjejen Junia. Vi får följa henne när ett syskon är på väg - ett klassiskt och alltid aktuellt tema. "Det finns ett bra driv i själva berättelsen. Att den dessutom är lätt att läsa och har ett väl fungerande samspel mellan de uttrycksfulla bilderna och texten ger extra plus. Junia får en bror är en bok som verkligen uppfyller de krav som Hegas har för sina nivå 1 böcker - tänkta för dem som just lärt sig att läsa." Solveig Lidén, BTJ-häftet Hegas - lätta att läsa, svåra att motstå

Upptäck andras namn på barn eller ge förslag. Ensamstående tant med katt och en liten hund söker lägenhet i Mariestad med omnejd. Jag bor fortfarande hemma hos mina föräldrar.

Ensamstående tant med katt och en liten hund söker lägenhet i Mariestad med omnejd. Upptäck andras namn på barn eller ge förslag. Ovanliga flicknamn som är otroligt vackra. Upptäck andras namn på barn eller ge förslag. Allt är av intresse, och jag flyttar gärna omgående. Ovanliga flicknamn som är otroligt vackra. Hej Jag heter Andreas och är en kille på 25 år, vill hitta något eget i söderort eller i stan då jag arbetar nätter i Vasastan.