Det är bara lite cancer : om livet, döden och myten om mig själv

Det är bara lite cancer : om livet, döden och myten om mig själv
Antal sidor:
221
Upplaga:
1
Kategori:
ISBN:
9789185279456
Utgivningsdatum:
2016-03-14
Förlag:

»Oerhört stark bok.« Malou von Sivers, TV4 »Rekommenderar alla att köpa och läsa oavsett om ni bryr er om fotboll och Klas Ingesson eller inte. Det räcker gott att ni bryr er om livet.« Patrick Ekwall, TV4 »När beskedet om min cancer läckte ut upprepades tillropen som ett mantra: Klas fixar det här! och Är det någon som tar sig igenom det här är det Klabbe! Visst var det kul att media, vänner och människor jag inte ens mött trodde på min förmåga att klara av svårigheter, men de hade egentligen ingen aning om vem jag var. De såg en slitvarg som rände runt på vänsterkanten en VM-sommar i USA 1994. De kände till en storsnusande älgjägare från Ödeshög som nådde världens bästa fotbollsliga trots begränsad talang. De såg en vinnarskalle som aldrig fällde en tår. De visste väldigt mycket om skogshuggaren Ingesson, men väldigt lite om människan Klas.« Åtta år efter karriärens slut diagnostiserades Klas Ingesson med en benmärgscancer som han redan från första dagen visste skulle bli hans död. Det är bara lite cancer. Om livet, döden och myten om mig själv är Klas Ingessons självbiografi och testamente, som han arbetade med ända fram till sin död den 29 oktober 2014. I boken berättar Klas ärligt och naket om ett fotbollsliv på toppnivå, men också om den sista matchen i hans liv och hur den gav honom ett nytt svar på frågan om vad det innebär att alltid göra sitt bästa.

viii,190 sidor + plansch. Illustrerad.

Om du slår vad om att den är sann, och du tror på Gud och hänger dig till Honom, då om den ÄR sann, då har du vunnit Gud, himlen och allting annat. Det finns många i pingstleden som supportar ”ledaren” för det har man lärt sig sedan Lewis dagar… Men i detta fall så är uttalandet historielöst, okunnigt och vilseledande. Matti Helenius, Hvad säger vetenskapen om rusdryckerna. Kwaśniewski var politiker redan på kommunisttiden och satt i regeringen som idrotts- och ungdomsminister.

Om dödliga kosttillskott och ofarliga läkemedel Krönikan. Om du slår vad om att den är sann, och du tror på Gud och hänger dig till Honom, då om den ÄR sann, då har du vunnit Gud, himlen och allting annat. Men istället ser jag: 31 december 2017 Din totala skuld är 0 kronor. Igår, idag, imorgon, för alltid.