Som man bäddar får man ligga, sa hon och steg upp

Som man bäddar får man ligga, sa hon och steg upp
Antal sidor:
220
Upplaga:
1
Författare:
ISBN:
9789198311112
Utgivningsdatum:
2017-06-29
Förlag:

Året är 2010. En värmebölja är på väg mot södra Sverige och i juli, när Viola kommer tillbaka till jobbet i Stadsparken efter sin korta semester, ser hon inget annat än dammande grusgångar, törstande växter och gubbiga arbetskamrater. Gammal känner hon sig inte, men när hon sitter och väntar på bussen händer det ibland att reklamskyltarnas unga kroppar får henne att tänka på sin ålder. "Jag ska i alla fall ha en man att dela livet med när jag blir femtio", sa hon en gång i tiden till bästisen Stina. Nu är hon 55, ensam och kvar i det lilla huset vid det lilla berget i utkanten av den lilla byn. Trots ett kapsejsat äktenskap och ett par brustna hjärtan därtill fortsätter Viola spana efter nya utsikter och låter sig gärna dras med av heta strömmar. Bakom ögonlocken finns de. Bilderna, minnena, de ivriga heta händerna som hon längtar att känna mot sin hud igen.

Författaren INKA PERSSON växte upp i Halmstad och bodde under 60- och 70- talen i Göteborg, Kungsbacka och Lund. Hon utbildade sig vid Musikhögskolan i Malmö och Lunds Universitet. 1979 - 2014 var hon verksam som lärare i svenska, musik, drama och samhällskunskap samt skribent, musiker och poet i Halmstad. Sedan 2015 bor och verkar Inka i Ystad.

2016 utkom den första boken i Violatrilogin och tredje delen beräknas komma våren 2018. Inka har publicerats i olika tidskrifter med kortnoveller, dikter, artiklar och berättelser från resor. Hon medverkar också i novellantologin Över en vårfika (Ariton Förlag 2017). Inka är medlem i Författarcentrum. Hon driver bloggarna Inkas Skrivhörna och Inka Skribent samt publicerar dikter på Poeter.se.

Man får rabatt om man beställer en större mängd. Vi erbjuder hemleverans av alla hundfoder hela vägen fram till din dörr inom 1-3 dagar, så nu finns det ingen anledning till att besöka veterinären eller zoobutiken och bära hem tunga fodersäckar. Men ska någon öht. Kvidinge 150309 Det är många som vill skriva ut de reportage vi publicerar i BMZ. De har ett enhetligt pris på 69 kr. Känner en tunga som spelar över ollonet medan han smeker min pung. Framförallt vill hon ha sex med förbjudna personer som hon absolut inte får ha sex med.

Framförallt vill hon ha sex med förbjudna personer som hon absolut inte får ha sex med.

Framförallt vill hon ha sex med förbjudna personer som hon absolut inte får ha sex med. Jag rekommenderar Publit. Jag är Moderat riksdagsledamot för Sjuhärad (V.