Prästens lilla flicka

Prästens lilla flicka
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789175237060
Utgivningsdatum:
2016-12-21

16-åriga Josefin kommer aldrig hem efter sin sånglektion. En skallgång med frivilliga söker efter den kände Modotränarens dotter. Situationen försvåras ytterligare av den snöstorm som lamslår Höga Kusten. Fallet med den försvunna flickan sätter polisstyrkan i Örnsköldsvik på prov.

Den oerfarna polisaspiranten Kajsa Nordin inser att ju djupare hon gräver i fallet, desto fler hemligheter verkar det finnas kvar att upptäcka. Samtidigt dras den kända konstnären Zeta på Mariatorget i Stockholm in i dramat när en ung, utlandsfödd man ringer på hos henne. Mannen är på flykt, men från vad? För excentriska Zeta, just hemkommen från New York i ett desperat försök att rädda sin dalande stjärna, behövs verkligen inga fler problem.

Vad har hänt Josefin och vad döljer Prästens lilla flicka? Debutanten Susan Casserfelt har skrivit en psykologisk spänningsroman som i svindlande fart för läsaren mellan Höga Kusten, New York och Stockholm. Ett antal böcker är planerade kring det omaka paret Kajsa och den excentriska jetsettaren Zeta.

Författare till den psykologiska spänningsromanen Prästens lilla flicka. Straight - Välkomna till 1880-talest Stockholm. Utseende och fältkännetecken. Klaustrofobisk relationsrysare i samtiden Den populära deckarförfattaren Ninni Schulman har skrivit en drabbande spänningsroman med hög igenkänningsfaktor. Femte delen i Herkulesserien är en personlig hämnd mot Zack, och ett terrordåd mot hela Stockholm. Läser drygt 100 böcker om året tydligen, och det måste ju betyda att det roar mig på något sätt. net.

I den här vuxensagan så får vi följa den unga, fattiga flickan Elin Josdotter som tagit tjänst hos den fine baron Oscar Si.

Här är en lista på några sådana tjänster som du kan prova. Klaustrofobisk relationsrysare i samtiden Den populära deckarförfattaren Ninni Schulman har skrivit en drabbande spänningsroman med hög igenkänningsfaktor. Här möter 'Torp-Henrik' (Henrik Larsson från Avafors) och 'Klockars-Johanna' (Jo­hanna Rosenius från Rånbyn) sina anfäder från de flesta byar inom Råneå och från många byar i grannsocknarna men ock­så Dalarna, Västmanland, Finland, Tyskland och Skottland.