HUNDra % Träningslogg

HUNDra % Träningslogg
Antal sidor:
63
Upplaga:
1
ISBN:
9789198017410
Utgivningsdatum:
2012-04-27

Träningsloggen hjälper den som tränar hund att utvecklas och nå sina mål. För att kunna följa sin utveckling och lära sig av sina misstag är det ovärderligt att föra träningslogg. Det är till hjälp att anteckna tidpunkt, väderförhållanden, plats och typ av belöning. Eftersom hundträning handlar om samspelet mellan förare hund är det också till hjälp att skriva något om sitt eget humörsläge vid träningstillfället.I loggboken skriver man också ner sina mål med träningen och hur man tar sig dit.

Den innehåller utförliga loggsidor och plats att utvärdera sina mål. Det ingår också utvärdering av tävling.

HUNDra % Bokförlag. Vår filosofi bygger på en positiv syn på. På HUNDra % Bokförlag ger vi ut böcker som utmanar, utvecklar och underhåller livet med hund. HUNDra % Bokförlag. HUNDra % Bokförlag. HUNDra % Bokförlag. Vår filosofi bygger på en positiv syn på. På HUNDra % Bokförlag ger vi ut böcker som utmanar, utvecklar och underhåller livet med hund.

På HUNDra % Bokförlag ger vi ut böcker som utmanar, utvecklar och underhåller livet med hund. Vår filosofi bygger på en positiv syn på. Vår filosofi bygger på en positiv syn på.