Semlan och Gordon : meningen med ett (mitt) liv

Semlan och Gordon : meningen med ett (mitt) liv
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789176131411
Utgivningsdatum:
2015-02-24
Förlag:

Hej, jag heter fortfarande Semlan Nichlasdotter- Liljestrand och är 13 år. Mina föräldrar säger att de inte känner igen mig längre och att jag är fruktansvärt självupptagen. Jag tycker att det är de som är självupptagna, men kanske har de rätt, för som vanligt handlar den här boken mest om mig och lite om: a) Gordon och Russel. (Det går inte att vara osams hur länge som helst.

Särskilt inte om man är bästisar och något väldigt hemskt händer.) b) Planeten (ett sjukt bra ställe i stan). c) Slosh (betyder duggregn och är namnet på mitt band.) d) Marcus. e) Marcus. f) Marcus. Och om hur svarta hål kan fyllas med mening och hur allt plötsligt kan förändras. Det kan vara skitläskigt eller alldeles, alldeles underbart!

Moni Nilsson Jag har läste en bok som heter Semlan och Gordon meningen med ett (mitt) liv. Semlan och Gordon : meningen med ett. Sök Sortera Språk Typ Pappan med de stora skorna.

09. av Moni Nilsson (Kombinerat material, Ljudbok,. över att man får leva tillsammans och ha ett bra liv. Moni Nilsson. Tsatsiki och Farsan Moni Nilsson.