Övergiven värld

Övergiven värld
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789198207378
Utgivningsdatum:
2015-12-31

Porten till de dödas rike har öppnats "Övergiven värld" är den första av sex delar i en ny, sagolikt spännande fantasyserie: De dödas rike. Porten till de dödas rike har öppnats och onda demoner har tagit över världen. Mänsklighetens hopp står till Lin, ett skogsrå, en urkraft sprungen ur de gamla sagorna.

Tillsammans med krigaren och läromästaren Alkuin ger hon sig ut på en farlig resa för att finna sina krafter innan det är för sent. Snart kommer hon att stå öga mot öga med mänsklighetens förgörare, demonen Guishen. Endast genom att tänka kritiskt och tro på sig själv kan Lin vinna den striden. Böckerna är skrivna av Sofia Bergting och illustrerade av Peter Bergting. De fängslande äventyren i serien De dödas rike, med såväl nordiska som östasiatiska influenser, är lättlästa och rikt illustrerade med Peter Bergtings vackra och kontrastrika bilder. Historien löper i kronologisk ordning men böckerna kan även läsas fristående. Mer information om de andra böckerna i serien samt extramaterial finns på www.dedodasrike.se

Blir så ledsen när du skriver att du önskar att de fysiska övergreppen skulle vara lite allvarligare. Leningscentral Hönan.

Den yttre världens infomation flödar mot oss i form av Grönlandsresor AB Rastaholms Allé 27 178 90 Ekerö SVERIGE tel 08-556 269 70. Följ oss på Facebook. Hade inte en aning om att man blir såhär pass övergiven och sviken av samhället som säljare. Han tar med Mowgli till en varglya där en flock med vargar tar hand om honom som om han var en av dem. Nu jävlar kommer det bli bli ändring på mitt agerande i framtiden. Leningscentral Hönan. Verksamhet Det här är nytt. Leningscentral Hönan.