Det brutna Silverkorset

Det brutna Silverkorset
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789186683139
Utgivningsdatum:
2013-10-01
Förlag:

Äventyrsberättelse i thrillerformat. Även riktad till äldre ungdomar. En ung man letar, efter en skilsmässa i familjen, efter sin mor och syster som försvunnit under oroligheterna i Uruguay på 60-70-talet. En gammal familjeklenod, ett silverkors, bär med sig en hemlighet som leder till en mängd oväntade möten med både onda och goda krafter. Berättelsen har även en koppling till inkvisitionen i Spanien och berör en del existentiella frågeställningar. En bok för både ungdomar och vuxna.

Tack för kommentaren. Och visst kan det vara skönt att ha ens favoritböcker nära tillhands - även om ju alla är hjärtligt välkomna. Tack för kommentaren.

Och visst kan det vara skönt att ha ens favoritböcker nära tillhands - även om ju alla är hjärtligt välkomna. Torslanda bibliotek sa. Och visst kan det vara skönt att ha ens favoritböcker nära tillhands - även om ju alla är hjärtligt välkomna. Tack för kommentaren. Och visst kan det vara skönt att ha ens favoritböcker nära tillhands - även om ju alla är hjärtligt välkomna.