Tsatsiki och Älva

Tsatsiki och Älva
Upplaga:
20
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789127151550
Utgivningsdatum:
2017-09-20
Förlag:

"Moni Nilsson har ännu en gång lyckats skriva en fantastisk bok om Tsatsiki. Bäddar för en klassiker!" Agneta Warheim, BTJ Tsatsiki har börjat sexan i en läskig högstadieskola, och båda han och Per Hammar är rädda hela tiden. Allra räddast är de för några killar i åttan som verkar älska att vara taskiga mot sexorna. När Tsatsiki inte tror att det kan bli värre får Per Hammar nya kompisar i Kungsholmens coolaste fotbollsgäng, Älva försvinner till Paris och Morsan, hon bara deppar. Tsatsiki bestämmer sig för att han måste: 1. Bli kompis med Hammarn igen 2. Göra Morsan glad men viktigast av allt 3. Rädda Älva från att bli uppäten av lejon Tsatsiki och Älva är sista och avslutande delen om Tsatsiki och hans universum. Moni Nilsson är en av våra mest älskade barn- och ungdomsboksförfattare. Under sin författarbana, som spänner över 30 år, har hon skrivit inom många olika genrer och för olika åldrar. Sitt stora genombrott fick hon med böckerna om Tsatsiki som översatts till över 20 språk och även har filmatiserats.

Moni Nilsson har ännu en gång lyckats skriva en fantastisk bok om Tsatsiki. Bäddar för en klassiker!" Agneta Warheim, BTJ

tyckte Agneta Warheim på BTJ Tsatsiki och Älva. tyckte Agneta Warheim på BTJ Tsatsiki och Älva. ] Moni Nilsson har ännu en gång lyckats skriva en fantastisk bok om Tsatsiki. tyckte Agneta Warheim på BTJ Tsatsiki och Älva. [. ] Moni Nilsson har ännu en gång lyckats skriva en fantastisk bok om Tsatsiki. [. tyckte Agneta Warheim på BTJ Tsatsiki och Älva. Bäddar för en klassiker. Bäddar för en klassiker.