Scientologi - En Ny Syn På Livet

Scientologi - En Ny Syn På Livet
Antal sidor:
356
Kategori:
Författare:
ISBN:
9788776885205
Utgivningsdatum:
2007-10-01

"Vilka är dina mål? Vart är du på väg? Varför är du här? Vad är du? Scientologin har svaren på dessa frågor, bra svar som är sanna, svar som fungerar för dig. Ty det som Scientologin handlar om är du." - ur Scientologi - En ny syn på livet, av L. Ron Hubbard Materialet i Scientologi utgör den största kunskapsmängd som någonsin sammanställts om sinnet, anden och livet. Med över hundra böcker och publikationer, tusentals artiklar och essäer, och över 3000 inspelade föreläsningar, omfattar L. Ron Hubbards arbeten praktiskt taget varje aspekt av livet. Här är således Scientologi - En ny syn på livet, som innehåller ett tidlöst urval av L. Ron Hubbard upptäckter, tagna från hans samlade skrifter, där varje essä representerar en allmän men ändå grundlig översikt av Scientologi tillämpad på en specifik del av tillvaron - och tillsammans erbjuder de en vidsträckt syn på själva livet. Här finner man svaren på frågor som människan haft under alla tider; här är praktiska svar du hoppades kunna finna någonstans; här finns svar som fungerar. Ur innehållet: - Är det möjligt att vara lycklig? - Personlig integritet - Människans sökande efter sin själ - Om våra strävanden efter odödlighet - De åtta dynamikerna som livet består av - Triangeln Affinitet, Verklighet och Kommunikation som ger beståndsdelarna för mänskliga relationer.

- Hur man hanterar förvirring i arbetslivet - Om äktenskapet - Hur man umgås med barn - Vad är storhet? - Två regler för ett lyckligt liv - Antisociala och sociala personligheter - Lagen om tredje part, vilken avslöjar orsaken till en konflikt - Ärlighet och etik - Min filosofi - L. Ron Hubbard egen berättelse om vad som motiverade hans livsverk och sökandet efter Scientologi Här finner man således det väsentliga för livet, verkliga lösningar som fungerar idag; sanningar man ständigt kan konsultera.

Peter Urban Larsson. Ångrar djupt att jag inte började med det här för 15-20 år sedan. Se även denna presentation – Peter U Larsson. Hvem er disse scientologer. Illustr.

”Hele mit syn på livet og den måde, jeg lever på, er helt anderledes end. Det som började som Moonrörelsen är även känt under flera namn, bland annat Förbundet för kristenhetens enande. bd. ”Fick Strattera på recept, slutade andas och hamnade op hjärtintensiven” Jag har fått en mycket bra artikel som jag vill publicera. Läser drygt 100.