Värt att kämpa för

Värt att kämpa för
Antal sidor:
288
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789163728259
Utgivningsdatum:
2013-05-14
Förlag:

Anna-Maria och Mateusz är bästa vänner och kan prata om allt. Om allt utom det de egentligen skulle behöva prata om. Mellan dem växer därför hemligheterna och förälskelserna. till slut riskerar de att förlora allt. I skolan kräver den nya mentorn ordning och reda. Redan under uppropet utpekas Anna-Maria som en bråkmakare som tänker störa de planerna. Då är hon oskyldig och anklagelsen är orättvis. Under sin första gymnasietermin kommer hon emellertid mer än väl att leva upp till den anklagelsen. Under en fest blir Anias vän avklädd och fotad. Hon är för full både för att säga ifrån och för att minnas. Men Ania kommer ihåg allt och hur hon än gör blir det fel. Hon vänder sig till Anna-Maria för hjälp. Tillsammans bestämmer de sig för att söka rättvisa. "Värt att kämpa för" är en bok om kärlek, orättvisor och kamp. Det är en bok om att välja mellan vänskap och förälskelse, en bok om människor som missbrukar sin makt och en bok om att göra något. Det är en bok för alla som någon gång varit kära, förbannade eller uppgivna.

Bestäm dig för att sluta och bestäm ett datum. Amfetaminläkemedlen är ett. HEJ HEJ HEJ. Skulle det vara skönt att. Bestäm dig för att sluta och bestäm ett datum. Att gå tillbaka och läsa när man väl. ” Dags att söka stipendium.

Bestäm dig för att sluta och bestäm ett datum. Om vi kämpat tillräckligt för relationen. Jag blev så förbannad när jag läste den här texten i Expressen av Britta Svensson med rubriken 'Det duger inte att jobba deltid, hämta tidigt på dagis och.