Alla tre vill leka två

Alla tre vill leka två
Antal sidor:
32
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789163893858
Utgivningsdatum:
2017-04-20
Förlag:

Finurliga kompisar kommer på hur tre faktiskt kan leka två Det är sent på förskolan Ärtan, alla barn har gått hem utom Ester och Valle. Men det gör ingenting, för de har väldigt roligt tillsammans - tills de upptäcker att Idde också är kvar.

Hur ska leken bli rolig igen när alla tre bara vill leka två? När Idde dyker upp avbryts Ester och Valle mitt i leken. Ester vill bara leka med Valle, men till hennes förtret börjar han leka med Idde istället. Ester blir arg, men snart kommer de på en bra idé: kanske kan alla tre leka att de är två? Som vanligt så hittar Ester, Valle och Idde en finurlig lösning på problemet.

"Alla tre"- böckerna är en serie humoristiska bilderböcker som utspelar sig i en vardagsmiljö som alla förskolebarn kan känna igen sig i: Alla tre gräver en grop, Alla tre vilar, Alla tre klär på sig, Alla tre har fruktstund och Alla tre slutar med napp. Nu finns också Alla tre inne på förskolan Ärtan och Alla tre ute på förskolan Ärtan, där läsaren får utforska den mysiga förskolemiljön tillsammans med Ester, Idde och Valle.

Pris: 95 kr. Vad händer om det plötsligt dyker upp ett djur på förskolan. med och leka, det gick alldeles utmärkt att vara tre. – Joline behöver få leka med sina kompisar. Mitt hus har två våningar varav du. Alla barnen hjälps åt. -det var jobbigt att inse. com. Det är sent på förskolan Ärtan, alla barn har gått hem utom Ester och Valle. Men det gör ingenting, för de har väldigt roligt tillsammans - tills de upptäcker att Idde också är kvar. Alla tre vill leka två.