Addi & virriga pappan

Addi & virriga pappan
Antal sidor:
30
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789189610637
Utgivningsdatum:
2011-10-01
Förlag:

Addi är fem år gammal. Hon ska få följa med sin pappa på anställningsintervju för ett jobb som djurskötare på stadens zoo. Ett bättre jobb kan en pappa inte få. Tänk, då kan jag klappa alla djuren på zoo när jag hälsar på honom, tänker Addi. Pappa har dock lite svårt att komma ihåg vägbeskrivningen och det är mycket viktigt att komma i tid till ett sådant här möte! Hur ska det här sluta? Addi & virriga pappan är den första boken i barnboksserien "Kul att minnas" och behandlar den mest grundläggande minnestekniken - att länka samman information genom att göra en rolig historia.

Ett enkelt knep man kan ta till när man ska memorera enklare typer av information. Boken är skriven av minnesproffset Idriz Zogaj som tävlar i minne.

Här finns både hästböcker, böcker om barnfetma och mobbning samt berättelser om stress och tidsresor. Kikkuli Förlag ger ut och säljer barnböcker av olika slag. Här finns både hästböcker, böcker om barnfetma och mobbning samt berättelser om stress och tidsresor. Kikkuli Förlag ger ut och säljer barnböcker av olika slag. Söndag 6 maj, 2018. Kikkuli Förlag ger ut och säljer barnböcker av olika slag.

Det blev helt andra bullar i Norrköping eftersom domarna helt hade ändrat nivå och lät Chucks mannar spela den riv och slit basket som de ville spela. Här finns både hästböcker, böcker om barnfetma och mobbning samt berättelser om stress och tidsresor. Kikkuli Förlag ger ut och säljer barnböcker av olika slag. Här finns både hästböcker, böcker om barnfetma och mobbning samt berättelser om stress och tidsresor. BC Luleå tappade helt koncepten och föll med 86 - 75, men jag är inte särskilt fö Kikkuli Förlag ger ut och säljer barnböcker av olika slag.