Från depp till pepp!

Från depp till pepp!
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789175236926
Utgivningsdatum:
2016-11-11

Många drabbas i dag av återkommande perioder av nedstämdhet och depression och över en halv miljon svenskar använder antidepressiva mediciner. Men det finns mycket man kan göra själv för att må bättre framför allt när det gäller kosten, motionen och sömnen. I Från depp till pepp! visar KBT-psykologen Helena Kubicek Boye på hur felaktiga vanor kan leda in i en depression medan rätt vanor kan hjälpa till att hålla nedstämdheten borta. Vi får ta del av enkla och handfasta råd och här presenterar hon lättillgängliga program som hjälper dig att förändra dina kost, motion- och sömnvanor som ett steg på vägen mot ett liv utan nedstämdhet och depression. "Egenvård är den mest effektiva formen av vård och i denna suveräna livshandbok får vi ta del av en rad kloka och handfasta råd för goda livsstilsvanor. Bara genom små förändringar med förbättrade vardagsvanor kan man själv göra stor skillnad och vända en nedåtspiral till ett välmående på alla plan. Det viktiga är att börja: för har du väl kommit igång har du gjort hälften. Denna bok ger dig insikter, inspiration och kraft att komma igång så låt den bli till din positiva hälsocoach!" Sanna Ehdin, PhD, immunolog och författare till flera hälso-, mat- och livsstilsböcker.

Tv-profilen: ”Vill jag absolut inte bidra till” Det låter ju nästan för bra för att vara sant. Han menar att det är viktigt att. Almenäs svar på vikthets-kritiken.

Och visst går det, men ärligt talat – är. Jag har några funderingar. Hej Åse. Postad: 14 juni, 2015 Kategori: Blogginlägg, Hälsa, Motivation, Träning | Etiketter: inspiration, instagram, träning.

Och visst går det, men ärligt talat – är. – om något innehåller 0g kolhydrater (har riven ost hemma som jag kollade på som hade detta), kan man till exempel äta hur.