Den stora utställningen

Den stora utställningen
Antal sidor:
298
Författare:
ISBN:
9789100169992
Utgivningsdatum:
2018-01-04

Den 8 maj 1923 invigs Jubileumsutställningen i Göteborg. På plats finns den unga journalisten Ellen, men också polisen Nils. När ryktet sprids att Einstein ska hålla sin Nobelföreläsning på utställningen sätts plötsligt hotfulla antisemitiska krafter i rörelse. Med Den stora utställningen har Marie Hermanson skrivit en medryckande roman om några människor vars öden knyts samman på ett sätt de aldrig hade kunnat förutse.

"Det är njutbart, välavvägt och så skickligt gjort att läsaren på en och samma gång blir upprymd och tankfull." Göteborgs-Posten

Du tränar dina drömhästar, tävlar i. Här visar vi konst och form i minst fyra stora och generösa utställningar om året. RECENSION. Styrelsens sammansättning efter valen vid årsmötet kan du se här. 10 2018 Projektet Den futuristiska orten uppmärksammar de paralleller som finns mellan förorter och landsorter i dagens Sverige. Välkommen till Liljevalchs - Stockholms vackraste utställningsmiljö. NETEX är Sveriges första webbplats för filatelistiska utställningar på nätet. Vilka vinnarna är i årets medlemsutlottning av konstverk kan du se här. MÅNEN Månen är en trogen följeslagare till jorden och som under månadernas gång regelbundet ändrar sin skepnad. Vilka vinnarna är i årets medlemsutlottning av konstverk kan du se här.