Beijing - Willmaguide

Beijing - Willmaguide
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789189590007
Utgivningsdatum:
2004-10-11
Förlag:

Vi vill påstå att Beijing - Willmaguide hör till världens bästa guideböcker om Beijing, eller Kina, som vi vant oss att kalla Kinas huvudstad. Boken ger en gedigen information om Beijings stora attraktioner som Kejsarpalatset, Himmelens tempel och Kinesiska muren.

Till ovärderlig hjälp är den utförliga parlören och att sevärdheter, restauranger och hotell är skrivna även på kinesiska. Observera att om du har internetuppkoppling via modem kan det ta lång tid att ladda ned e-boken.

E-boksfilens storlek ser du fältet "Format" ovan.

Att resa till Kina kräver vissa förberedelser och det är fördel att läsa på om landet innan man reser dit. Det kan dessutom var bra att lära sig grundläggande. Det kan dessutom var bra att lära sig grundläggande. Det kan dessutom var bra att lära sig grundläggande. Att resa till Kina kräver vissa förberedelser och det är fördel att läsa på om landet innan man reser dit.

Det kan dessutom var bra att lära sig grundläggande. Att resa till Kina kräver vissa förberedelser och det är fördel att läsa på om landet innan man reser dit. Att resa till Kina kräver vissa förberedelser och det är fördel att läsa på om landet innan man reser dit. Det kan dessutom var bra att lära sig grundläggande. Att resa till Kina kräver vissa förberedelser och det är fördel att läsa på om landet innan man reser dit.