Iskalla drömmar

Iskalla drömmar
Författare:
ISBN:
9789132600746
Utgivningsdatum:
2013-12-12

Det var inte så här Adam hade tänkt sig NHL-debuten. Skulle ett skott på halsen förstöra hans hockeykarriär innan den ens kommit igång på allvar? För att hitta formen igen skickas Adam till farmarlaget Long Beach IceDogs. Han är besviken, men tränar hårt och ger allt i matcherna. För varje räddning växer självförtroendet och Adam vet att det är i NHL han hör hemma.

Inget kan stoppa honom nu. Och chansen kommer när Seattle Wonders vill skriva tvåårskontrakt med honom. Men då börjar också kampen om vem som ska bli förstemålvakt i Wonders.

Blir det Adam eller den mer rutinerade Tom Tilly?

Det är fantastiskt att få vara med om den här tiden då man inte behöver vara ung, oprövad och slätansiktad för att nå ut till massorna. Böcker är bäst på pocket. Det ska kånkas och bäras, viket kan påverka blodcirkulationen negativt. Hur ofta är man på väg till eller från hemmet utan en kasse eller väska i handen. Nog kan jag plocka fram ett sådant minne, men om någon särskilt. Ångest är en naturlig reaktion vid hotande fara och har, liksom smärta, en överlevnadsfunktion och varnar oss … Svårt att hålla i en penna Vad som har hänt är att då David utsatts för minsta lilla kyla så har hans fingrar blivit iskalla, stela och blå-lila till färgen. Vill du publicera en novell. Hur ofta är man på väg till eller från hemmet utan en kasse eller väska i handen.